gototopgototop
Министарство спољних послова Архива саопштења
Архива саопштења из 2014. године
Редовна конференција за штампу министра Дачића Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 29. децембар 2014.
KZS DacicПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић одржао је данас у Министарству спољних послова последњу конференцију за штампу у 2014. години, на којој је сумирао активности у децембру месецу и осврнуо се на резултате Министарства спољних послова од почетка свог мандата.
Опширније...
 
Дачић пожелео добродошлицу новом амбасадору Јужне Кореје у Србији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 26. децембар 2014.
korejaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас са новим амбасадором Јужне Кореје у Републици Србији Ли До-хуном.
Опширније...
 
Дачић у Украјини: Србија ће, као председавајућа, бити верна принципима ОЕБС-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 23. децембар 2014.
ukrajinaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић, у својству будућег председавајућег ОЕБС-у, разговарао је данас у Кијеву са украјинским министром иностраних послова Павлом Климкином.
Опширније...
 
Министар Дачић започео посету Украјини састанцима са званичницима ОЕБС Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 22. децембар 2014.
dacic - taljaviniПрвога дана посете Украјини, где борави у улози будућег председавајућег ОЕБС-у, први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић срео се са специјалним представником председавајућег ОЕБС за Источну Украјину и представником ОЕБС у Трилатералној контакт групи, амбасадорком Хајди Таљавини, и шефом Специјалне посматрачке мисије ОЕБС у Украјини, амбасадором Ертугрулом Апаканом.
Опширније...
 
Србија председавајућa SEEGROUP у 2015. години Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 22. децембар 2014.
natoМисија Републике Србије при НАТО преузела је председавање SEEGROUP (South East Europe Security Steering Group) на састанку који je, на нивоу амбасадора, одржан 16. децембра у Седишту НАТО у Бриселу.
Опширније...
 
Министри Дачић и Лавров о ОЕБС-у и Јужном току Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 19. децембар 2014.
dacic -_lavrov_moskvaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић борави у посети Москви где је данас разговарао са министром иностраних послова Руске Федерације Сергејем Лавровом. 
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>