gototopgototop
Министарство спољних послова Архива саопштења
Архива саопштења из 2016. године
Министар Дачић сумирао протеклу годину на конференцији за новинаре у Министарству спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 30. децембар 2016.
konf septembar2Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић одржао је последњу конференцију за новинаре у 2016. години, сумирајући резултате и активности Министарства спољних послова у протеклој години. 
Опширније...
 
Састанак министра Дачића са делегацијом Синдиката дипломата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 29. децембар 2016.
sindikat diplomata_29122016Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић примио је делегацију Синдиката дипломата Министарства спољних послова.
Опширније...
 
Састанак министра Дачића са амбасадором Ирана Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 28. децембар 2016.
20161228 131600_resizedПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету амбасадора Исламске Републике Иран у Београду Хосеин Мола Абдулахија.
Кључне речи: Иран Ивица Дачић
Опширније...
 
Састанак министра Дачића са доајеном дипломатског кора у Србији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 28. децембар 2016.
20161228 123114Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас амбасадора Државе Палестине и доајена дипломатског кора у Републици Србији Мухамеда Набхана ради разговора о предстојећој званичној узвратној посети Палестини на челу делегације Министарства спољних послова у оквиру регионалне турнеје, током које ће, поред програма и разговора са палестинским државним руководством у Рамали, боравити и у радној посети Држави Израел.
Кључне речи: Палестина Ивица Дачић
Опширније...
 
Састанак министра Дачића са новим амбасадором Јужне Кореје у Београду Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 27. децембар 2016.
amb Koreje 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас новог амбасадора Републике Кореје Ју Деџонга, који је почетком децембра ступио на дужност у Републици Србији.
Опширније...
 
Говор министра Дачића на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у региону Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 27. децембар 2016.
konferencija 271220162Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова учествовоао је данас на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у региону.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>