gototopgototop
sreda, 25. novembar 2015. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Kompanija Knjaz Miloš podržala organizaciju 22. Ministarskog saveta OEBS-a u Beogradu
+ larger fontnormal font- Smaller font
knjaz milos_-_ugovorVršilac dužnosti generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović i Miloš Stojisavljević, izvršni direktor komapnije Knjaz Miloš, potpisali su danas ugovor o donaciji te kompanije povodom 22. Ministarskog saveta OEBS-a koji se 3. i 4. decembra održava u Beogradu.

Ovom prilikom generalni sekretar Odalović istakao je da je Srbija preuzela veoma značajan i odgovoran državno-politički događaj.

"U jednom veoma važnom političkom i bezbednosnom trenutku, Srbija će biti domaćin jednog skupa na kojem će učetvovati više od 40 ministara spoljnih poslova i visokih predstavnika", rekao je Odalović i dodao da je to "potvrda širine i značaja ovog događaja".

Odalović je rekao da je najzahtevniji deo organizovanja Ministarskog saveta OEBS-a bio priprema adekvatnog prostora prema standardima ove organizacije, dodajući da je u tom cilju Beogradska Arena koja je namenjena sportskim i kulturnim dešavanjima, pretvorena u kongresni centar i da se na tome intenzivno radilo nekoliko meseci.

On se kompaniji "Knjaz Miloš" zahvalio na podršci i razumevanju, izražavajući nadu da će ugovor o donaciji biti "ne samo početak, već nastavak saradnje ove komanije i državnih organa".

Izvršni direktor kompanije Knjaz Miloš je izrazio zadovoljstvo što je kompanija Knjaz Miloš partner 22. Ministarskog saveta OEBS-a.

"Ponosan sam zbog toga što Knjaz Miloš, jedna od najstarijih srpskih kompanija ima priliku ne samo da pokaže da je Srbija dobar organizator, već i da se pokaže kao tradicionalno dobar domaćin".