gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Дачић: Реализација Регионалног стамбеног програма је дуготрајан процес и нема лепшег осећаја него видети конкретне резултате у његовој примени и радост на лицима корисника Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 30. мај 2020.
Sevojno kljuceviПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је у Севојну обележавању завршетка радова и додељивању кључева за избегле породице из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма.
Опширније...
 
Дачић и Захаријева: Стална комуникација и сарадња званичника Србије и Бугарске и током епидемије корона вируса Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 30. мај 2020.
1500999377E.Zaharieva I.DachichПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић разговарао је данас телефоном са заменицом премијера за правосудну реформу и министарком спољних послова Републике Бугарске Екатерином Захаријевом.
Опширније...
 
Босна и Херцеговина донела одлуку да отвори граничне прелазе за грађане Републике Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 30. мај 2020.
DПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас телефоном са заменицом председавајућег Савета министара и министарком спољних послова Босне и Херцеговине Бисером Турковић.
Опширније...
 
Дачић и Димитров разговарали о даљем ублажавању рестриктивних мера у Србији и Северној Македонији услед боље епидемиолошке ситуације Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. мај 2020.
dacic dimitrov_telПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је телефоном са министром иностраних послова Републике Северне Македоније Николом Димитровим.
Опширније...
 
Првих осам тона помоћи Аустрије стигле су у Србију Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. мај 2020.
 
Dacic pomoc_AustrijaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас од Аустрије првих осам тона хуманитарне помоћи Србији у борби против пандемије корона вируса, за 10 најугроженијих општина.
Опширније...
 
Kад “Air Serbia” добије дозволу, тада ће и “Montenegro Airlines” Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. мај 2020.
ivica12Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић изјавио је данас за Танјуг да одлука о забрани слетања авиона компаније Montenegro Airlines није политичка одлука и мера реципроцитета, већ је то, како каже, мера ваздухопловне цивилне власти која се искључиво бави питањима нашег авиопревоза, који мора да има равноправан положај са њима.

Јуче сте могли да видите колико и овде у Београду има неразумевања и лобирања за интересе црногорске власти поводом одлуке да Montenegro Airlines не добије дозволу за слетање у Београду, рекао је министар.

Нико, примећује Дачић, не пита Мила Ђукановића и Душка Марковића што нису дали дозволу да Air Serbia слети у Подгорицу и Тиват.

Kада буде добила Air Serbia дозволу, добиће и Montenegro Airlines, поручио је Дачић.

Министар је нагласио да када је реч о цивилно-ваздухопловним властима, ту нема политике.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>