gototopgototop
Министарство спољних послова Министарство Министар
Говори министра
Говор министра Дачића на полагању камена темељца за изградњу станова за избеглице у Сремској Митровици Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 17. март 2017.
Министар Дачић положио камен темељац за изградњу станова за избеглицеГовор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на полагању камена темељца за изградњу 40 станова за избеглице у Сремској Митровици у оквиру другог потпројекта Регионалног стамбеног пројекта Републике Србије.
Опширније...
 
Министар Дачић на отварању изложбе „EКСПО – РУСИЈА СРБИЈА 2017" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 15. март 2017.
Министар Дачић на привредној изложби EXPO-RUSSIA SERBIA 2017Обраћање првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на отварању изложбе „Expo – Russia Serbia 2017" која је отворена данас у Београду.
Опширније...
 
Говор министра Дачића на састанку министара спољних послова ЗБ6 Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 09. фебруар 2017.
Министар Дачић на неформалном састанку министара спољних послова групе ЗБ6Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на састанку министара спољних послова Западно-балканске шесторке у Скопљу, 09. фебруар 2017. године.
Опширније...
 
Новогодишњи пријем у Министарству спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 14. јануар 2017.
novogodisnji prijemПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић приредио је данас у Министарству спољних послова новогодишњи пријем за шефове дипломатских мисија и међунароних организација, као и директоре и главне и одговорне уреднике медија.
Опширније...
 
Говор министра Дачића на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у региону Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 27. децембар 2016.
Министар Дачић на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у регионуМинистар Дачић данас је учествовао на Конференцији новинара и медија дијаспоре и Срба у региону. Говор министра се налази у наставку:
Опширније...
 
Уводно предавање новим полазницима Дипломатске академије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 22. децембар 2016.
Министар Дачић одржао уводно предавање полазницима Дипломатске академијеПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић одржао је данас уводно предавање новој генерацији полазника Дипломатске академије.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>