gototopgototop
Министарство спољних послова Министарство Министар
Интервјуи министра
Дачић: Ко данас ратује против Србије - српски ђаци, који су се школовали и живели овде Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 27. мај 2020.
Dacic Prva_gostovanjeПрви подпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас, гостујући на ТВ Прва, да Србију не занима хегемонија над Црном Гором и да то није део размишљања Србије.
Опширније...
 
Дачић: Србија не може да жмури над проблемима Срба у Црној Гори Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 21. мај 2020.
Studio BПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Србија веома уздржано реаговала на најновија дешавања у Црној Гори и да Београд „не може да ћути и жмури" над проблемима српског народа у тој земљи.
Опширније...
 
Дачић: Од 1. јуна отворене границе Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 20. мај 2020.
unnamedПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић гостујући данас у емисији 150 минута на ТВ Прва изјавио је да ће Република Србија отворити границе са Црном Гором, Северном Македонијом, Босном и Херцеговином и Албанијом од 1. јуна, али да се чека потврда тих земаља да ли ће и њихове границе бити отворене за држављане Србије.
Опширније...
 
Дачић: Апел црногорским властима за проналажење заједничког језика Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. мај 2020.
IMG-20200518-WA0010Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић у интервјуу за Спутњик саопштио је да Република Србија апелује на црногорске власти да нађу заједнички језик са својим грађанима српске националности и својом црквом и одбацује сваки покушај да се њој припише одговорност за стање у Црној Гори.
Опширније...
 
Дачић: Србија треба у дипломатији да користи што више своје брендове Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 16. мај 2020.
thumbnail IMG-20200516-WA0000Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић гостујући у Јутарњем програму на Happy TV и говорећи о дипломатским активностима Србије, истакао је да ће ускоро бити отворен конзулат Републике Србије у Монаку, где је почасни конзул наше земље Горан Ђоковић.
Опширније...
 
Дачић: Србија са најмање могуће штете прошла почетни део кризе - по здравственој слици, функционисању институција и економским показатељима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 12. мај 2020.
upitnik-sПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић, гостујући у емисији "Упитник", говорио је о новим правилима за улазак у Србију, према којима наши држављани могу да уђу у земљу и крећу се без ограничења уз негативан пи-си-ар тест на коронавирус, не старији од 72 сата, док странци морају да имају и одобрење посебне комисије.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следећа > Крај >>