gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Moсква: Манифестација посвећена Србији у Руској државној дечијој библиотеци Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 13. децембар 2018.
manifestacija3Манифестација „Откривамо земље - Србија", у којој су учествовала деца од 3 до 12 година, одржана је 8. децембра у Руској државној дечијој библиотеци у заједничкој организацији са Амбасадом Србије.
Опширније...
 
Торонто: Роман „Кукасти над Србијом" представљен у Генералном конзулату Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 12. децембар 2018.
Baturan 11Kњижевно вече посвећено роману Радомира Батурана „Кукасти над Србијом" одржано је 6. децембра у Генералном конзулату Србије у Торонту, у сарадњи са клубом часописа српских интелектуалаца „Људи говоре". Роман је посвећен историјској личности, пилоту српске краљевске војске Ђорђу Стојановићу, који је током дванаест дана рата између Краљевине Југославије и фашистичке Немачке, оборио три непријатељска авиона.
Опширније...
 
Херцег Нови: Филм и предавање у част завршетка Првог светског рата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 11. децембар 2018.
altГенерални конзулат Републике Србије у Херцег Новом јe, у сарадњи са удружењем „Матица Боке" и Јавном установом културе „Херцег Фест", организовао приказивање документарног филма „Заборављени адмирал Ернест Трубриџ", у дворани „Парк". Такође, поводом обележавања стогодишњице краја Првог светског рата, публициста Небојша Рашо одржао је предавање „Поморци из Боке у борби за ослобођење и уједињење".
Опширније...
 
Осло: Културни програм у Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 10. децембар 2018.
altАмбасада Србије у Норвешкој, у сарадњи са српским удружењима у Ослу, организовала је 3. децембра пројекцију филма „Србија у Великом рату" и наступ Дечјег и Камерног хора „Св. Василије Острошки", поводом обележавања стогодишњице завршетка Првог светског рата.
Опширније...
 
Љубљана: Обележено 100 година од завршетка Великог рата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 09. децембар 2018.
altФилм „Србија у Великом рату" приказан је у Културно-пасторалном центру СПЦ 3. децембра у знак обележавања 100 година од завршетка Првог светског рата.
Опширније...
 
Берн: Дан у Амбасади посвећен јубилеју краја Првог светског рата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 08. децембар 2018.
altФилм „Србија у Великом рату" и књиге „Срби у Швајцарској - студенти 1863-1918" и „Срби у Швајцарској 1914-1918" представљени су 30. новембра у Амбасади Србије у Берну, у оквиру обележавања стогодишњице завршетка Првог светског рата.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>