gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Њу Делхи: Промоција Србије у индијским медијима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 20. фебруар 2019.
Serbia in_Indian_Express_jpgИндијске дневне новине „Индијан експрес" и „Фајненшл експрес" објавиле су текстове које је поводом Дана државности припремила Амбасада Србије у Њу Делхију, уз помоћ Тима за креативне индустрије и туризам председнице Владе Србије.
Опширније...
 
Трст: Најтиражнији тршћански дневник о прослави Дана државности Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 16. фебруар 2019.
dan drzavnostiДневник „Ил пиколо" објавио је извештај о прослави Дана државности Србије у Генералном конзулату у Трсту, под насловом "Национални празник Срба у Трсту у знаку интеграције". У тексту се цитира обраћање генералног конзула Иване Стојиљковић о гостопримству Тршћана и захвалност градоначелнику Роберту Дипиjацу, као и историјски осврт о значајним догађајима 15. фебруара.
Опширније...
 
Абу Даби: Агенција ВАМ о пријему Амбасаде Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 15. фебруар 2019.
altДржавна новинска агенција ВАМ објавила је вест да је саудијски министар за климатске промене и заштиту животне средине Тани Ахмед ал Зејуди присуствовао пријему, који је српским амбасадор Станимир Вукићевић организовао поводом Дана државности Србије. У тексту се наводи да је свечаности у хотелу Баб ел Каср присуствовао и Саед Абдулах ал Камзи, директор за послове посета у Министарству спољних послова УАЕ, као и бројни званичници и шефови дипоматских мисија.
Опширније...
 
Њу Делхи: Интервју амбасадора Марића часопису „Пољопривреда данас" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 14. фебруар 2019.
altАмбасадор Владимир Марић дао је интервју месечнику „Пољопривреда данас" у коме је говорио о значају Индије као политичког и трговинског партнера Србије, о трговинској размени и сарадњи две земље у области пољопривреде.

За исти часопис наш амбасадор је у јануарском издању објавио ауторски текст о органској производњи и повољним природним потенцијалима наше земље.
Опширније...
 
Бања Лука: Награде за литерарне радове поводом Дана државности Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 13. фебруар 2019.
altГенерални конзулат Србије у Бања Луци у сарадњи са Републичким педагошким заводом Републике Српске организовао је традиционални Конкурс за избор најбољих литерарних радова ученика средњих школа на тему „Шта за мене значи култура". Комерцијална банка Бања Лука подржала је ово такмичење и обезбедила финансијска средства за награде.
Опширније...
 
Анкара: Пријем за високе званице Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 12. фебруар 2019.
altАмбасадор Зоран Марковић је поводом Дана државности, Дана Војске Србије и 140. годишњице успостављања билатералних односа између Србије и Турске, приредио 12. фебруара пријем за високе званице, дипломатски и војни кор, у хотелу Шератон у Анкари.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>