gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Фажана: Одржан Фестивал националних мањина Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 07. септембар 2019.
fazana3Генерални конзул Горан Петровић присуствовао је Фестивалу националних мањина "Фажани с љубављу" и у поздравном говору захвалио председнику општине на помоћи коју Фажана пружа Већу српске националне мањине и додао да се број учесника повећава, што указује да је манифестација постала традиционална.
Опширније...
 
Берлин: Летњи пријем у Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 03. септембар 2019.
altНемачки савезни министар привреде и енергетике Петер Алтмајер (ЦДУ) био је гост и говорник на летњем пријему који су заједнички организовали Амбасада Србије и удружење „Берлински пословни разговори" у Берлину 3. септембра.
Опширније...
 
Буенос Ајрес: Концерт Ленке Петровић на отварању V Недеље харфе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 02. септембар 2019.
koncertLPУ Буенос Ајресу гостује Ленка Петровић, српска уметница која је освојила прво место на најпрестижнијем светском такмичењу харфиста у Израелу прошле године. Она је 2. септембра имала концерт поводом отварања V Недеља харфе у Буенос Ајресу. Амбасадорка Србије Јела Баћовић одржала је краћи пригодни говор.
Опширније...
 
Москва: Интервју амбасадора Терзића на ТВ „Дан" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 28. август 2019.
intervju danТелевизија „Дан" објавила је интервју са амбасадором Славенком Терзићем под насловом "Самоубиство Европе. Зашто је глобалистима потребно Косово".
Опширније...
 
Москва: Амбасадор Терзић о српско-руским односима за портал „Балканист" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 21. август 2019.
altАмбасадор Славенко Терзић дао је главном уреднику портала „Балканист", политичком аналитичару Олегу Бондаренку, велики интервју, који овај портал објављује у наставцима. Амбасадор Терзић говорио је о политичким, економским, културним и духовним односима између Србије и Русије и српског и руског народа. На питања Бондаренка, амбасадор Терзић је изнео и оцене своје дипломатске мисије у периоду 2013-2019. године.
Опширније...
 
Москва: Амбасадор Терзић и професор Игор Панарин у дијалогу на Јутјубу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 14. август 2019.
jutjub1Амбасадор Славенко Терзић разговарао је са познатим руским политикологом и геополитичарем, професором Игором Панарином, а дијалог је објављен на Јутјубу. Амбасадор Терзић дао је виђење прилика у Москви и Русији, историје српско-руских дипломатских односа, безбедносних и геополитичких изазова Србије у садашњим приликама, последица НАТО агресије, прилика на КиМ и др.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>