gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Kašivazaki: Ambasador na pripremama vaterpolo reprezentacije Srbije u Japanu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 08. jul 2019.
kasivazakiAmbasador Nenad Glišić je 6. i 7. jula posetio grad Kašivazaki u japanskoj prefekturi Nigata na poziv gradonačelnika Masahira Sakuraija povodom priprema naše seniorske vaterpolo reprezentacije pred Svetsko prvenstvo u Gvangdzuu. Kašivazaki, poznat kao kolevka japanskog vaterpola, dobio je dozvolu Vlade Japana da bude grad-domaćin vaterpolo reprezentacije Srbije uoči Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.
Opširnije...
 
Adis Abeba: Ambasador Ristić u diplomatskom timu na fudbalskom turniru Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 07. jul 2019.
altAmbasador u Etiopiji Aleksandar Ristić učestvovao je na turniru u malom fudbalu u Adis Abebi 7. jula, u postavi tima diplomatskog kora. Naš ambasador igrao je u meču protiv vladinih predstavnika – ministara i državnog tužioca.
Opširnije...
 
Abu Dabi: Izložba slika „Sa naših prostora" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 05. jul 2019.
altAmbasada Srbije organizovala je 4. jula izložbu slika "Sa naših prostora" akademskog slikara Slobodana - Bobe Ianonovića. Izložene slike tematski su povezane i prikazuju motive PC. Ovo je prva izložba umetnika iz Srbije i prilika da posetioci vide lepotu prizora.
Opširnije...
 
Moskva: Predstavljanje knjige Borisava Jovića «Izgubljeni vek - srpska pozicija u raspadu Jugoslavije» Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 04. jul 2019.
altEkspertska diskusija na temu „Istorijsko nasleđe raspada Jugoslavije i savremeni odnosi sa zemljama bivše Republike" održana je 4. jula u Međunarodnom diskusionom klubu „Valdaj"' na kojoj je predstavljena prva knjiga na ruskom jeziku predsednika Predsedništva SFRJ Borisava Jovića „Izgubljeni vek - srpska pozicija u raspadu Jugoslavije".
Opširnije...
 
Kopenhagen: „Kopenhagen post" o Ambasadi Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 03. jul 2019.
altUgledni nedeljnik „Kopenhagen post" u izdanju na engleskom jeziku istakao je Dan državnosti Srbije kao događaj od izuzetnog i zapaženog kulturnog značaja za Kopenhagen.
Opširnije...
 
Brisel: Srpsko veče u Kraljevom parku Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 28. jun 2019.
altSrpsko veče organizovano je na otvorenoj pozornici u Kraljevom parku u Briselu, na Vidovdan, 28. juna, u saradnji Balkan trafik festivala i Ambasade Srbije.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>