gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Република Либерија повукла признање Косова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 20. јун 2018.
MIP Liberije_20._jun_2018 Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са министром спољних послова Републике Либерије Гбезонгаром Милтон Финдлијем који борави у званичној посети Републици Србији.
Опширније...
 
Деца Срба повратника у Хрватску посетила Министарство спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 20. јун 2018.
Deca -_Muzej_diplomatije_1Група од двадесетпеторо српске деце основношколског узраста из Пакраца и околине Крњака из Републике Хрватске, трећи дан посете српским институцијама и београдским знаменитостима почела је обиласком Министарства спољних послова где их је у име министра спољних послова поздравио амабасадор Аца Јовановић, в.д. помоћника министра за конзуларне послове поручивши им да имају јединствену прилику да у Музеју српске дипломатије Министарства упознају знамените Србе који су се бавили дипломатијом и својим деловањем задужили српски народ.
Опширније...
 
Традиционално пријатељски односи Србије и Демократске Републике Конго основа за унапређење сарадње у свим областима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 19. јун 2018.
min. Dacic-_min._komunikacija_i_medija_DR_Konga_Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са министром за комуникације и медије Демократске Републике Конго Ламбертом Мендеом Омалангом.
Опширније...
 
Министар Дачић примио у опроштајну посету амбасадорку Републике Индије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. јун 2018.
amb IndijeПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету амбасадорку Републике Индије у Републици Србији Нариндер Чохан.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са извршним директором Канцеларије УН за пројектне услуге Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. јун 2018.
Grete Faremo_jun_2018Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са подсекретаром и извршним директором Канцеларије УН за пројектне услуге (UNOPS) Грете Фаремо, која борави у дводневној посети Републици Србији.
Опширније...
 
Министар Дачић честитао Рамазански бајрам Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 15. јун 2018.
DПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић честитао је данас реису-л-улеми Исламске заједнице Србије Сеаду Насуфовићу, председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду Дудићу и свим грађанима исламске вероисповести у земљи и свету Рамазански бајрам.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>