gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Селаковић: Пуно разумевање и узајамна подршка Србије и Кипра Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 27. новембар 2020.
Selakovic-ElijadesМинистар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић примио је данас амбасадора Републике Кипар Константиноса Елијадесa, који завршава мандат у нашој земљи.
Опширније...
 
Министар Селаковић разговарао са в.д. директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арноом Гујоном Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 27. новембар 2020.
Selakovic-GujonМинистар спољних послова Србије Никола Селаковић разговарао је данас са новоименованим вршиоцем дужности директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арноом Гујоном.
Опширније...
 
Селаковић: Србија више није тачка која се заобилази Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 26. новембар 2020.
2611 selakovich skpsstn 02„Србија је озбиљном и одговорном политиком претходних година успела да изгради нови углед и кредибилитет и није тачка која се заобилази, већ која се обавезно посећује", рекао је вечерас министар спољних послова Никола Селаковић и додао да нас чекају тешка времена и да је зато важно да будемо јединствени.
Опширније...
 
Арнo Гујон именован за в.д. директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 26. новембар 2020.
 2020-11-26_15-30-08Владa Републике Србије именовала je, на данашњој седници, Арноа Гујона за вршиоца дужности директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, која је орган управе у саставу Министарства спољних послова.
Опширније...
 
Министар Селаковић говорио на конференцији Међународне организације Франкофоније Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 25. новембар 2020.
MSP Frankofonija 4Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић поручио је данас, на Министарској конференцији Међународне организације Франкофоније (ОИФ), одржаној путем видео везе, да је Србија била веома активна као придружена чланица и пре тога као посматрач у оквиру те организације и да жели да стекне статус пуноправне чланице.
Кључне речи: Никола Селаковић
Опширније...
 
Захвалност на изразима саучешћа поводом упокојења патријарха Иринеја Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 23. новембар 2020.
logo ministarstvaМинистарство спољних послова Републике Србије захваљује свим представницима страних држава и дипломатско-конзуларних представништава у Србији који су, поводом упокојења Његове светости патријарха српског Иринеја, на адресу Министарства упутили изразе саучешћа и подршке нашем народу.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>