gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић разговарао са потпредседником Парламента Португалије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. април 2018.
2004 daccich parlament pokПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас у Лисабону са потпредседником Парламента Жузе Мануел Пурезом.
Опширније...
 
Дуга традиција дипломатских односа са Португалијом и жеља за интензивирањем сарадње у свим областима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. април 2018.
MIP PortugalaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић, који борави у званичној посети Републици Португалији, састао се данас са својим домаћином, министром иностраних послова, Аугушту Сантуш Силвом.
Опширније...
 
Билатерални односи Србије са Сједињеним Америчким Државама од изузетне важности за нашу земљу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. април 2018.
Toncev 20._aprilДржавни секретар Министарства спољних послова Републике Србије Ивица Тончев данас је разговарао са америчким амбасадором у Србији Кајлом Скотом и амбасадором САД-a у Хрватској Робертом Кохорстом.
Опширније...
 
Србија остаје посвећена дијалогу, добросуседској и регионалној сарадњи Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 18. април 2018.
logo mspПомоћник министра спољних и европских послова Републике Хрватске Борис Григић позвао је данас амбасадора Републике Србије у Загребу Миру Николић у Министарство спољних и европских послова Републике Хрватске са намером да уручи протестну ноту поводом инцидента који је изазвао посланик Војислав Шешељ у Народној скупштини Републике Србије током посете председника Хрватског сабора Гордана Јандроковића.
Опширније...
 
Дачић: „Важно је наћи заједнички интерес како би сви на Балкану помагали једни другима и били јачи“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 18. април 2018.
Obuka pol. lidera hotel MПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић учествовао је данас на конференцији „Обука политичких лидера" коју организује Институт за политику из Бугарске.
Опширније...
 
Државни секретар Тончев разговарао са заменицом министра спољних послова Колумбије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 18. април 2018.
ZMIP Kolumbije 1Државни секретар у Министарству спољних послова Републике Србије Ивица Тончев састао се данас са заменицом министра спољних послова Републике Колумбије Пати Лондоњо Харамиљо.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>