gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Изјава министра поводом корона вируса и наших држављана у граду Вухан Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 26. јануар 2020.
D"Министарство спољних послова Републике Србије је ступило у контакт са једним бројем наших држављана који бораве у кинеском граду Вухану. За сада је контакт остварен са њих петоро и сви су здрави, двојица студената, један предавач и двоје пословних људи.
Опширније...
 
У Сомбору додељено 40 кључева у оквиру Регионалног стамбеног програма Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 24. јануар 2020.
Dacic SomborГовор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића поводом церемоније свечане доделе кључева за 40 станова за избегле породице у Сомбору, у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма у Републици Србији у оквиру Потпројекта 4:
Опширније...
 
Министар Дачић представио тромесечни Извештај о раду Министарства Одбору за спољне послове Скупштине Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. јануар 2020.
Odbor sp 2020Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић представио је данас на седници Одбора за спољне послове Извештај о раду Министарства спољних послова за период од 20. октобра 2019. до 20. јануара 2020. године.
Кључне речи: Ивица Дачић
Опширније...
 
Министар Дачић честитао руској страни формирање нове Владе у разговору са амбасадором Боцан-Харченком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 23. јануар 2020.
Dai -_HarienkoПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас амбасадора Руске Федерације у Београду Александра Боцан-Харченка.
Опширније...
 
У Бриселу одржан министарски састанак држава чланица Међународне алијансе за сећање на Холокауст Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 19. јануар 2020.
IHRA Brisel 2У оквиру председавања Луксембурга Међународној алијанси за сећање на Холокауст (ИХРА), у Бриселу је 19. јануара 2020. године одржан министарски састанак држава чланица ИХРА, коме је присуствовало 30 министара иностраних послова, других високих званичника и амбасадора држава чланица ИХРА.
Опширније...
 
Министар Дачић примио честитку од шефа дипломатије НР Кине Ванг Јиа Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 17. јануар 2020.
c k 1Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је честитику од државног саветника Државног савета и министра иностраних послова Народне Републике Кине Ванг Јиа.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>