gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Билатерални састанци на маргинама заседања Генералне скупштине УН-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 19. септембар 2017.
MIP KirgizijeНа маргинама 72. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић имао је билатерални састанак са министром иностраних послова Киргизије Ерланом Абдилдајевим.
Опширније...
 
Министар Дачић у Њујорку на састанку о последицама урагана Ирма Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. септембар 2017.
1809dacic irma4Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је данас у Њујорку састанку на високом нивоу који је био посвећен урагану Ирма – последицама и помоћи угроженима.
Опширније...
 
Министар Дачић на састанку посвећеном реформи система Уједињених нација Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. септембар 2017.
GS UN - TRAMPПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић борави у Њујорку где се од 19. до 23. септембра одржава генерална дебата редовног 72. заседања Генералне скупштине Уједињених нација.
Опширније...
 
Државни секретар Тончев на церемонији откривања бисте Христe Ботевa Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. септембар 2017.
Toncev JotovaДржавни секретар Министарства спољних послова Републике Србије Ивица Тончев присуствовао је данас у Димитровграду свечаној церемонији откривања бисте Христe Ботевa.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са високим комесаром ОЕБС-a за националне мањине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 15. септембар 2017.
Zanijer 3Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић сусрео се данас са високим комесаром ОЕБС-a за националне мањине амбасадором Ламбертом Занијером.
Опширније...
 
Министар Дачић и Јоханес Хан о даљим корацима у преговорима о чланству Србије у ЕУ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 15. септембар 2017.
Han 2Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са комесаром ЕУ за суседску политику и преговоре о проширењу Јоханесом Ханом.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>