gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министри Дачић и Малуф изразили задовољство јачањем веза Србије и Малдива Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. јун 2019.
Maldivi 3_24._jun_2019Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се данас са министром омладине, спорта и оснаживања заједнице Републике Малдиви Ахмедом Малуфом током његове радне посете Републици Србији.
Опширније...
 
Министри Дачић и Сорајде сагласни да треба продубити сарадњу Србије и Норвешке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. јун 2019.
MIP Norveske_1_24._jun_2019Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са министарком спољних послова Краљевине Норвешке Ине Ериксен Сорајде.
Опширније...
 
Учешће државног секретара Немање Стевановића на Министарској конференцији високог нивоа о Западном Балкану у Стокхолму Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. јун 2019.
slika 1Државни секретар Министарства спољних послова Републике Србије Немања Стевановић учествовао је на Министарској конференцији високог нивоа о Западном Балкану, у Стокхолму, 24. јуна 2019. године, коју су традиционално, трећи пут по реду, организовали Министарство иностраних послова Краљевине Шведске и Делегација Европске комисије у Стокхолму. Претходне конференције са фокусом на Регион одржане су у Стокхолму у децембру 2015. и мају 2017. године.
Опширније...
 
Србија и Немачка имају развијену сарадњу у свим сегментима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 20. јун 2019.
florianПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас портпарола за европску политику посланичке групе CDU/CSU у Бундестагу, члана Одбора за ЕУ у Бундестагу и члана Одбора за одбрану Флориана Хана.
Опширније...
 
Завршен пројекат у Камендину у оквиру Регионалног стамбеног програма Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 20. јун 2019.
Kamendin-dodela-kljuceva-Foto-Marija-Jankovic-06Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића поводом церемоније свечаног усељавања у станове за избеглице у Камендину, у оквиру реализације Петог потпројекта Регионалног стамбеног програма у Републици Србији:
Опширније...
 
Билатерални политички односи Србије и Италије на високом нивоу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. јун 2019.
 
konsultacije Italija_2_19._jun_2019У Министарству спољних послова Републике Србије 19. јуна 2019. године одржан је састанак са делегацијом Министарства спољних послова Републике Италије.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>