gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић разговарао са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Боцан-Харченком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 18. октобар 2019.
Dacic -_Bocan_-_HarcenkoПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас амбасадора Руске Федерације у Београду Александра Боцан-Харченка.
Опширније...
 
Успешан развој сарадње Србије и Светске здравствене организације Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. октобар 2019.
Dacic -_SZOПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас генералног директора Светске здравствене организације Тедроса Адхана Гебрејезуса.
Опширније...
 
Србија и Вијетнам имају традиционално добре пријатељске односе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. октобар 2019.
I. Dacic_-_delegacija_VijetnamaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић одржао је данас састанак са Тонг Ти Фонг, првом потпредседницом Народне скупштине Социјалистичке Републике Вијетнам, која предводи вијетнамску делегацију на 141. заседању Скупштине Интерпарламентарне уније у Београду.
Опширније...
 
Српско-немачки односи континуирано се унапређују на свим нивоима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. октобар 2019.
Dacic-SicПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас директорку за Југоисточну Европу, Турску и државе ЕФТА у Министарству иностраних послова Савезне Републике Немачке Сузану Шиц.
Опширније...
 
Министар Дачић примио делегацију Етиопије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. октобар 2019.
I. Dacic_-_delegacija_EpiopijeПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас, на маргинама 141. заседања Скупштине Интерпарламентарне уније која се одржава у Београду, председницу Дома федерације Етиопије Керију Ибрахим Али и чланове њене делегације.
Опширније...
 
Министар Дачић састао се са Мирославом Лајчаком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. октобар 2019.
I. Dacic_-_M._LajcakПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се са министром иностраних послова Словачке Републике Мирославом Лајчаком, који је у својству председавајућег ОЕБС-у учествовао на Скупштини Интерпарламентарне уније која се одржава у Београду.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>