gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Дачић: „Србија посвећује велику пажњу односима са земљама Латинске Америке“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 23. март 2019.
Arg 5„Србија посвећује велику пажњу односима са земљама Латинске Америке. Имајући у виду да се међу њима налази велики број земаља које су традиционално пријатељске и које ниси признале једнострано проглашену независност Kосова, неопходно је да негујемо добре односе са њима. Ми учествујемо на свим догађајима и међународним конференцијама које се у том земљама организују.
Опширније...
 
Министру Дачићу уручена Повеља почасног госта Буенос Аиреса Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 23. март 2019.
Prijem u Amb. 2У Aмбасади Републике Србије у Аргентини организована је церемонија на којој је Повеља почасног госта Буенос Аиреса уручена првом потпредседнику Владе Србије и министру спољних послова Ивици Дачићу.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са министром иностраних послова Мозамбика Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 22. март 2019.
m3Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић, на маргинама Конференције Уједињених нација о сарадњи Југ-Југ која се одржава у Буенос Аиресу, састао се данас са министром за иностране послове и сарадњу Мозамбика Хозе Кондугуа Пачеком.
Опширније...
 
Шефови дипломатија Србије и Уругваја о билатералним односима, унапређењу економске сарадње и сарадњи у међународним организацијама Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 22. март 2019.
MIP Urugvaja_2Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић боравиo je у званичној посети Уругвају.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са аргентинским замеником министра спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 21. март 2019.
ZMIP ArgentineПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, на маргинама Конференције Уједињених нација о сарадњи Југ-Југ која се одржава у Буенос Аиресу, сусрео се са аргентинским замеником министра спољних послова и вера Густавом Слаувиненом.
Опширније...
 
Република Србија је заинтересована за развој свеукупне сарадње са државама које учествују у процесу сарадње Југ-Југ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 20. март 2019.
Jug-JugГовор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на Конференцији Уједињених нација о сарадњи Југ-Југ која се одржава у Аргентини:
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>