gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Bilateralni odnosi Srbije i Japana idu uzlaznom putanjom i na političkom i na ekonomskom planu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 15. avgust 2019.
Dacic-TaroPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Japana Taro Konom koji boravi u jednodnevnoj poseti našoj zemlji.
Opširnije...
 
Sastanak ministra Dačića s ambasadorima Republike Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 13. avgust 2019.
logo mspPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Ministarstvu sa ambasadorima Republike Srbije. Šef srpske diplomatije razgovarao je s ambasadorkom Misije Srbije u Unesku Tamarom Rastovac Siamašvili, ambasadorkom Srbije u Češkoj Republici Verom Mavrić i ambasadorom Srbije u Iranu Draganom Todorovićem.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Ruske Federacije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 13. avgust 2019.
Harcenko-avgustPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka.
Opširnije...
 
Telegram saučešća ministra Dačića povodom odlaska Gordana Mihića Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 13. avgust 2019.
MihicPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća porodici Gordana Mihića.
Opširnije...
 
Ministri Dačić i Čavušoglu: "Bilateralni odnosi na najvišem nivou u istoriji diplomatskih odnosa dveju država" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 11. avgust 2019.
1idt11819Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Antaliji sa ministrom inostranih poslova Republike Turske Mevlutom Čavušogluom.
Opširnije...
 
Ministar Dačić čestitao Kurban bajram Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 11. avgust 2019.
ID 2014Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Kurban bajram.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>