gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 18. oktobar 2019.
Dacic -_Bocan_-_HarcenkoPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka.
Opširnije...
 
Uspešan razvoj saradnje Srbije i Svetske zdravstvene organizacije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 17. oktobar 2019.
Dacic -_SZOPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas generalnog direktora Svetske zdravstvene organizacije Tedrosa Adhana Gebrejezusa.
Opširnije...
 
Srbija i Vijetnam imaju tradicionalno dobre prijateljske odnose Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 17. oktobar 2019.
I. Dacic_-_delegacija_VijetnamaPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić održao je danas sastanak sa Tong Ti Fong, prvom potpredsednicom Narodne skupštine Socijalističke Republike Vijetnam, koja predvodi vijetnamsku delegaciju na 141. zasedanju Skupštine Interparlamentarne unije u Beogradu.
Opširnije...
 
Srpsko-nemački odnosi kontinuirano se unapređuju na svim nivoima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 17. oktobar 2019.
Dacic-SicPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas direktorku za Jugoistočnu Evropu, Tursku i države EFTA u Ministarstvu inostranih poslova Savezne Republike Nemačke Suzanu Šic.
Opširnije...
 
Ministar Dačić primio delegaciju Etiopije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 17. oktobar 2019.
I. Dacic_-_delegacija_EpiopijePrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas, na marginama 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije koja se održava u Beogradu, predsednicu Doma federacije Etiopije Keriju Ibrahim Ali i članove njene delegacije.
Opširnije...
 
Ministar Dačić sastao se sa Miroslavom Lajčakom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 17. oktobar 2019.
I. Dacic_-_M._LajcakPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se sa ministrom inostranih poslova Slovačke Republike Miroslavom Lajčakom, koji je u svojstvu predsedavajućeg OEBS-u učestvovao na Skupštini Interparlamentarne unije koja se održava u Beogradu.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>