Софија: Млади таленти – културни мост између Бугарске и Србије

08. јул 2024.
Руководиоци Центра за социјалну рехабилитацију и помоћ деци са посебним потребама из Елин Пелина, КУД Кремиковци, Удружење "Млади гвардејци", Асоцијација "Додирни дугу", као и Професионална гимназија " Кнегиња Марија Лујза" организовали су у Амбасади Републике Србије у Софији дружење у част амбасадора Жељка Јовића, а као знак захвалности за вишегодишњу плодотворну сарадњу са Амбасадом Србије у Софији.

Кроз сплет песама и игара и пригодну модну ревију младих дизајнера из поменуте школе, учесници ове приредбе су се захвалили за вишегодишњу сарадњу амбасадору Јовићу и Амбасади Србије у Софији. Амбасадор Јовић је у свом обраћању присутнима истакао важност континуиране бриге о младима и даљег улагања у младе, јер без њих нема ни будућности нашег региона. Поздравио је, такође, и напоре да се кроз културну сарадњу између младих прошире односи између две државе и два народа.

Присутнима су се, том приликом, обратиле и Денислава Ангелова, руководилац Асоцијације "Додирни дугу", Ели Цветанова, директорка Центра за социјалну рехабилитацију и помоћ деци са посебним потребама и Мила Захаријева, почасна председница организације "Busines Lady Club".